4 – ‘Weight Watchers is slim en effectief dieet’

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

00weight02Van alle door US News geteste diëten staat het op een gedeelde vierde plaats, maar het Weight Watchers-dieet is het beste dieet voor SNEL gewichtsverlies. Het is ook nog eens het goedkoopste dieet én is het gemakkelijkst om te volgen. Het is beter dan veel andere diëten vanwege de korte en langetermijneffecten om af te vallen. Het is ook wat voeding betreft gezond en veilig, volgens deskundigen van het panel van US NEWS. De plussen van het dieet? De groepsondersteuning, veel fruit en groenten, en ruimte voor incidenteel ‘smokkelen’. 

Lees verder onder de advertentie


Bij Weight Watchers menen ze dat succesvol en blijvend gewichtsverlies steunt op vier essentiële pijlers: doordachte voedingskeuzes, veel ondersteuning, gezonde gewoonten en meer beweging. Wie kiest voor Weight Watchers zou tot vijf keer meer gewicht dan wie in zijn eentje probeert af te vallen.

En ook geen verplicht of voorverpakt eten. Dit is geen crash dieet, het is een realistische manier om elke dag gezonder te eten.

De aanpak is gebaseerd op de laatste bevindingen uit de voedingsleer. Daarom heeft elk voedingsmiddel zijn eigen ProPoints waarde: één makkelijk te gebruiken cijfer op basis van het eiwit-, koolhydraat-, vet- en vezelgehalte. Het programma houdt rekening met de manier waarop je lichaam eten verwerkt.


Share.

About Author

Comments are closed.