Bijna helft Nederlanders komt kilo’s aan tijdens vakantie

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

47 procent van de Nederlanders komt een paar kilo aan tijdens de vakantie. 31 procent van de vakantiegangers zelfs tussen de 2 en 3 kilo aan op vakantie, maar 38 procent van de Nederlanders die niet aankomt of zelfs afvalt zegt 14 procent daar niets extra’s voor te doen.

Lees verder onder de advertentie


15 procent weet niet of er kilo’s bijkomen of afgaan tijdens de vakantie; zij zijn hier helemaal niet mee bezig. Dit blijkt uit onderzoek van Zoover. Vakantiegangers lieten via een poll op de website van het reviewplatform weten hoe zij denken over eten en vakantie.

De extra kilo’s lijken we op de koop toe te nemen, want lekker eten hoort voor de meeste Nederlanders bij het welslagen van de vakantie. Genieten van alle culinaire lekkernijen die de vakantiebestemmingen te bieden heeft hoort er gewoon bij.

De Griekse en Italiaanse keuken blijken favoriet. Respectievelijk 30 en 28 procent van de Nederlanders geeft aan in deze vakantielanden het lekkerst te eten. Ook Turks eten vinden we lekker; bij 11 procent is deze keuken favoriet.


Share.

About Author

Comments are closed.