4 – TLC-plan is ‘zeer gezond, compleet, veilig dieet’

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

00dasktestTLC, is een zeer solide dieet plan ontworpen door het  Amerikaanse National Institutes of Health, zeg maar wat bij ons de Hartstichting heet. Volgens het panel van USNews heeft dieet geen grote tekortkomingen, en het is bijzonder goed voor de hart-en bloedvaten. Een paneldeskundige beschreef het als een “zeer gezond, compleet, veilig dieet.” 

Lees verder onder de advertentie


TLC staat voor Tender, Love & Care en is een dieet dat zich baseert op je hormoonbalans en bloedtesten. Volgens TLC is voedsel niet enkel een levensmiddel maar ook een medicijn voor je lichaam én geest. Bij de start moet je naar een consulent, wordt je bloed geprikt en onderga je verschillende testen. Op basis van die testen wordt een specifieke, unieke voedingsprogramma gemaakt. Daarin staat wat je wel en wat je niet mag hebben. Ook de toegestane hoeveelheid wordt vermeld.

Eten afwegen is een belangrijk onderdeel bij dit dieet. Het hangt namelijk van de hoeveelheid voedsel af hoeveel aminozuren je maag aanmaakt, en het die zuren die je helpen vermageren. Bij het TLC-dieet is het niet nodig dat je aan sport doet, het groeihormoon wordt al gestimuleerd door je specifieke voeding dus je spiermassa groeit vanzelf waardoor extra beweging niet nodig is.’

Het boek The Complete Idiot’s Guide to the TLC Diet (alleen in het Engels) kopen? Klik hier!

 

Bron: Dieet Top 10 van 2015, samengesteld door US.News & World 00us


Share.

About Author

Comments are closed.