Slimrun – Gewichtsconsulente bedenkt uniek beweeg programma

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

00slimrunSlimrun is een beweeg programma wat ondersteund wordt door gewichtconsulenten, dieetisten en Zorgverzekeraar Menzis. Alleen met de Slimrun app. voor de iphone, bewegen al ruim 28.000 mensen. Door het zeer laagdrempelige is het voor iedereen aan te bevelen. Slimrun is opgericht in 2011 en is een uniek beweeg programma.

Lees verder onder de advertentie


Bedenker, Margo Labrujere (gewichtconsulent) is een jaar bezig geweest om het programma te ontwikkelen. Samen met een beweeg deskundige en een fysiotherapeut is het programma ontstaan met de naam Slimrun. Een loop programma voor iedereen met een overgewicht of voor mensen die de conditie willen verbeteren. Slimrun is in de basis geen hardloop programma, maar een beweeg programma.

Het programma bestaat uit 3 blokken van ieder 3 niveau’s. Iedereen kan instappen op het niveau wat bij de persoon past. Alle niveau’s volgen elkaar op. Het laatste Blok is uiteindelijk een rustige opbouw naar het hard lopen. Goede afwisselende muziek, “de persoonlijke coach’’ en een goed opgebouwd programma, zorgen ervoor dat Slimrun vooral leuk is om te doen.

Op een LEUKE en VERANTWOORDE manier snel afvallen? Dan is Slimrun hèt product om op een verantwoorde manier gewicht kwijt te raken.

Slimrun (basisprijs €19.95) bestellen? Klik hier!

 


Share.

About Author

Comments are closed.