Hoe Angela Groothuizen TIEN kilo afviel (en ook op haar nieuwe gewicht blijft!)

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

00angelaAngela Groothuizen viel tien kilo af. Een jaar later is ze nog steeds op haar streefgewicht. Hoe ze dat deed?

Lees verder onder de advertentie


“Door het Weight Watchers programma ben ik in totaal tien kilo afgevallen. Ik ben erg blij met hoe ik er nu uitzie en ik krijg er ook nog steeds veel complimenten over. Na het bereiken van mijn streefgewicht was stabiel blijven voor mij het belangrijkste. En dat is me gelukt. Ik ben nu al een jaar op gewicht. Het kost me niet veel moeite omdat Weight Watchers nu een way of life is. Dus het werkt,…nog steeds!”

Volgens Angela zit het succes ook vooral in het precies bijhouden van je maaltijden en tussendoortjes. “Met Weight Watchers Online werkt dat heel simpel: het ProPoints® dagboek rekent alles exact voor je uit. Ik gebruik ook vaak de Weight Watchers App. Het afvallen gaat hiermee nu nog gemakkelijker omdat ik via mijn smartphone altijd en overal toegang heb tot mijn ProPoints plan!”

Nochtans was het vroeger wel anders. “Over mijn dieetcarrière kan ik een boek schrijven. In het Dolly Dots-tijdperk hebben we zoveel gelijnd. We vonden onszelf altijd te dik. In de jaren ’70 waren hele lange dunne vrouwen met platte borsten in. Wij waren het tegenovergestelde, wij hadden billen en borsten. Esther was de lijnkoningin en de rest ging er in mee. Daarnaast dansten en sportten we natuurlijk veel. Maar toch, we gingen ook veel uit eten. Nu zweer ik bij Weight Watchers omdat het voor mij de enige manier is om op een gezonde manier blijvend gewicht te verliezen.”

Ook, net als Angela, afvallen met Weight Watchers? Klik HIER!

Video – Angela Groothuizen over hoe zij 10 kilo afviel


Share.

About Author

Comments are closed.