Online cursus: val in 12 weken af op een gezonde en duurzame manier

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

1208hopsterGezond en duurzaam afvallen? Met deze individuele online cursus val je in 12 weken af op een gezonde en duurzame manier.

Lees verder onder de advertentie


Gerdien Hopster, voedingscoach en Lifestylebegeleider, is je begeleider bij online cursus Gezond Afvallen in 12 weken. Gerdien zegt: “Jij wilt online afvallen op een gezonde manier waarmee jij een duurzaam resultaat behaald en nog een stuk energieker bent ook? Dan is deze online cursus gezond afvallen het helemaal voor jou. De cursus zit vol met praktische tips rondom afvallen en bewegen en zorgt ervoor dat jij snel maar verantwoord afvalt. Daarbij geniet je professionele ondersteuning middels de geheime Facebookgroep als jij dat wilt. Start jij vandaag?

Ik streef er naar om je te helpen bij het aanleren van een gezondere leefstijl. Een leefstijl die vol te houden is, die bij je past, een leefstijl waarin je leert om goed voor jezelf te zorgen, het leuk wordt om goed voor jezelf te zorgen. Met als groot voordeel dat je op een gewicht komt dat bij jou past en gezond voor je is! In deze cursus combineer ik gezond afvallen met oog voor duurzaam resultaat. Je valt niet alleen af maar creëert een beter bewustzijn waardoor je geen JOJO meer bent. Snel afvallen door een hernieuwd bewustzijn, dat is wat ik voor je heb!”

Gezond Afvallen in 12 weken? Klik HIER!

 


Share.

About Author

Comments are closed.