Hoodia – Al sinds 2004 Hollywoods natuurlijke eetlustremmer

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

00hooidiaSinds het populaire, Amerikaanse, tv-programma 60 Minutes in 2004 aandacht besteedde aan Hoodia als afslanker is Hoodia Hollywoods natuurlijkste eetlustremmer. Sterren als Nicole Ritchie zweren bij Hoodia. Waarom? Omdat uw hongergevoel verdwijnt en u zo ongemerkt kilo’s afvalt. 

Lees verder onder de advertentie


Hoodia is geen cactus, hoewel hij er wel zo uitziet, maar hij behoort tot de kroontjeskruidfamilie (Asclepiadoideae). Hoodia groeit in het zuiden van Afrika. Er zijn ongeveer 20 soorten van Hoodia. De meest bekende is de Hoodia Gordonii, waarover door iedereen gesproken wordt vanwege zijn verbazingwekkende werking. De San (Bosjesmannen) eten gedurende hun jachtpartijen al eeuwenlang Hoodia Gordonii om de honger te onderdrukken.

Hoodia Gordonii bevat een speciaal molecuul, dat fungeert als een natuurlijke eetlustremmer. Als je Hoodia neemt wanneer je een hongergevoel hebt dan vermindert het direct het hongergevoel en bent u af van die dikmakende tussendoortjes, want u trek is verdwenen. Hoodia is dan ook al sinds 2004 de perfecte eetlustremmer!

De kern van de Hoodia Gordonii bevat een verbinding die nu beter bekend staat als de P57 glycoside.Het P57 ingredient in staat is om de hypothalamus (regelcentrum van de hersenen) voor de gek te houden door het te laten denken dat er meer suikers in het bloed zitten dan daadwerkelijk het geval is. Er wordt dus geen signaal meer afgegeven die aangeeft dat je moet eten. Samen met Hoodia kan ook jij die reep chocola zonder problemen weerstaan. De populariteit van Hoodia is mede te danken aan de reportage die door BBC News, 60 minutes en ABC News werd uitgezonden. BBC verslaggever Tom Mangold ging naar Afrika om Hoodia te testen. Tom en zijn cameraman hebben allebei de Hoodia ingenomen en tegen alle verwachtingen in meldden beiden dat ze zich niet alleen goed voelde, maar ook geen honger hadden.


PAS OP: Er zijn veel Hoodia-producten zonder het essenteel bestanddeel P57-glycoside op de markt. Het origineel komt uit Amerika en kunt u HIER bestellen. Betalen kunt u met uw creditcard of via paypall. Een kuur voor 3 maanden kost 79,95 dollar (€59).

Er is een niet tevreden, geld terug garantie op Hoodia!


Share.

About Author

Comments are closed.