Acai Berry – Afslankbes verovert Hollywood stormenderhand

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

00acaiAcai Berry verovert Hollywood stormenderhand en wordt daarom steeds populairder dankzij vele bekende sterren in Hollywood die Acai Berry gebruiken om snel en verantwoord af te vallen. Zelfs Oprah Winfrey is enthousiast over Acia Berry om af te vallen. 

Lees verder onder de advertentie


De van oorsprong Turkse Dokter Mehmet Cengiz Oz kennen we als de TV Dokter Dr. Oz. Dr. Oz is een grote fan van Acai Bessen. Ook zijn TV partner Oprah Winfrey heeft in haar shows regelmatig de blauwe Acai Bessen geprezen. Een Acai Bes of Acai Berry is een kleine paarse vrucht die oorspronkelijk in Zuid Amerika te vinden is. Vooral in Peru, Brazilië en Suriname groeit de bes in trossen aan de 25 meter hoge Euterpe oleracea oftewel Acai Palmboom. 

De bes bevat ondermeer vitamines (A, B1, C, D & E), mineralen (ijzer & calcium), eiwitten en vezels, gezonde vetten (Omega 3, Omega 6 & Omega 9) en antioxidanten. Wat dat in de (afval)praktijk betekent? De bes zorgt ervoor dat spieren sneller worden opgebouwd, meer spieren zorgen voor een hogere verbranding van voedsel en de bes verhoogt het metabolisme waardoor voedingsstoffen sneller worden verbrand.Door de vele vezels in de bes voel je je sneller vol en krijg je ook nog eens meer energie. De bes verbeterd het ook je immuun systeem en reinigt je lichaam en verwijderd ongewenste afvalstoffen. En dan kunnen de vele anti oxidanten in de bes ook nog eens het verouderingsproces tegen gaan.

Pas op: er zijn vele imitatie Acai Berry-produceten op de markt. Het origineel komt uit de VS en is HIER te bestellen. Nadeel is dat U alleen met creditcard of paypal kan betalen. Een kuur voor maanden drie kost 79,95 dollar (€59,-), een kuur voor zes maanden 119,95 dollar (€89,-).

Naar de site? Klik!

NIET TEVREDEN? Er geldt 90 dagen niet tevreden geld terug garantie op dit product.   


Share.

About Author

Comments are closed.