Zo ontgiften de sterren na de feestdagen (doet u met ze mee?)

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

00victoriaMiranda Kerr, Victoria Beckham en Rosie Huntington-Whiteley gaan voor een gezonde start in het nieuwe jaar. Een alkalinedieet of smoothie verrijkt met superfoods helpt ze om in 2015 opnieuw slank en gezond te blijven. De tips van deze celibrities kunnen ook jouw een gezond 2015 bezorgen.

Lees verder onder de advertentie


Van Lily Allen tot Miranda Kerr, het merendeel van de celebrities zweren bij ‘superfoods’, die dankzij hun hoge gehalte aan goede voedingsstoffen en antioxidanten een positieve invloed op de gezondheid hebben.

Moringa en sacha inchi zaden zijn dan ook de nieuwe superfoods van 2015. Moringa is gemaakt van bladeren van de Moringaboom, die vooral in Azië en Afrika groeit en rijk is aan vitamines, mineralen en eiwitten. Het zou de immuniteit een boost geven, de bloeddruk verlagen, de spijsvertering stimuleren en vermoeidheid bestrijden. Het wordt voornamelijk in poedervorm verkocht.

De sachi inchi zaden vinden hun oorsprong in Peru en worden al eeuwenlang door de Inca’s gegeten. Ze zitten boordevol eiwitten, mineralen en omga 3 en 6.

Victoria Beckham gelooft overigens in het Healthy Honesty alkalinedieet, dat erop gericht is om alle zuurhoudende producten te weren en slechts alkalische voedingsmiddelen te eten, zoals groenten, zaden en granen. Het dieet stimuleert gewichtsverlies.


Share.

About Author

Comments are closed.