Zo mislukt je dieet gegarandeerd (en zo voorkom je dat)

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

00chocolate

Lees verder onder de advertentie


Afvallen? Dat is al moeilijk genoeg, maar je kan het jezelf wat makkelijker maken door dingen niet te doen, want als je sommige dingen niet laat mislukt je dieet gegarandeerd. En daarom ben je toch niet begonnen? 

  • Gezellig naar de pizzeria

Jammer, maar helaas. Als je aan het diëten bent zit gezellig uit eten gaan er even niet in. Nodig  vrienden en vriendinnen thuis uit en bereid voor een gezonde, voedzame maaltijd. Ook gezellig toch?

  1. Je partner steunt je niet

Ga je diëten? Vertel het je partner en vraag hem ook je te steunen. De verleiding wordt wel erg groot om mee te eten als je partner een zak chips open trekt. Toch samen snacken? Er zijn gezonde alternatieven zoals zelfgemaakte popcorn.

  1. Je drinkt voor de gezelligheid een wijntje, of twee, mee

In alcohol zitten veel calorieën. Als je echt wil afvallen, kies dan voor een glas ‘minder gezellig’ water of kop thee.

  1. Uit beleefdheid

Er wordt taart, koek en andere zoetigheid aangeboden. De verleiding zal groot zijn, al is het maar uit beleefdheid, een stukje te nemen. Niet doen! Blijf sterk en vertel dat je aan het afslanken bent.

  1. Blijven snoepen

Sporten is goed voor je en helpt je zeker bij het afvallen. Maar eet dan niet die reep chocolade als beloning omdat je gesport hebt. Laat sporten een extra motivatie zijn om ongezonde snacks te laten staan.


Share.

About Author

Comments are closed.