Zangeres Do aan de sapkuur: ‘Ik ben nog 12 kilo te zwaar’

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

00doDe komende twee maanden staan voor Do in het teken van opnames voor haar nieuwe programma, maar ook van back in shape komen.

Lees verder onder de advertentie


“Ik ben 26 kilo aangekomen tijdens mijn zwangerschap. Volgens mij was het iets hormonaals, want ik heb gewoon gezond gegeten. De eerste 16 kilo’s waren er zo af, maar de rest is blijven hangen. Ik pas nu nog steeds niet in mijn kleren, heel frustrerend.” Vandaar dat Do aan de gezonde sappenkuur is en weer volop sport.

“Die 12 kilo moeten er echt af. Nu sta ik voor de spiegel in een broek die niet dichtgaat of een jurk die halverwege blijft steken, of borsten die er bijna uitvallen.” Ook omdat Do dit najaar weer op tv te zien is. Grazia sprak met Do ook over het moederschap nu de zangeres, zeven maanden na de geboorte van Jip er weer fulltime tegenaan. “Het is heel heftig om te werken en moeder te zijn. Eerlijk is eerlijk. Eigenlijk is het bijna niet te doen. Ik probeer er zoveel mogelijk zelf voor hem te zijn om te voorkomen dat hij de helft van de week wordt opgevoed door anderen. Daar heb ik geen kind voor gekregen. Maar het blijft jongleren met tijd.”

Zelf afvallen? Kies eerst het dieet dat bij u past! 


Share.

About Author

Comments are closed.