Ze bestaan! Wondermiddeltjes om af te vallen

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

00chiliIedereen die wil afvallen kent het probleem wel: het gaat veel te langzaam! We willen het liefst binnen één week een slanke taille en óók nog strakke billen. Helaas, wonderen bestaan niet. Maar, kleine wondertjes bestaan wel. Moeder natuur kan namelijk ook helpen om de kilootjes kwijt te raken. Goedkoop en nog gezond ook.  

Lees verder onder de advertentie


Een wondermiddel is appelazijn. Het stimuleert niet alleen de stofwisseling, maar vermindert ook de opname van vetten. Uit onderzoek is gebleken dat mensen door het drinken van appelazijn in een maand tijd 1 kilo afvielen. Meng twee eetlepels appelazijn met water en drink dit twee maal daags voor de maaltijd. Appelazijn gaat ook vermoeidheid tegen en zorgt voor een stralende huid.

Groene thee heeft een, bewezen, stimulerende werking op de vetverbranding. De stofjes die verantwoordelijk zijn voor de vetverbranding zijn catechine en cafeïne. Door dagelijks 2 tot 3 koppen thee te drinken kun je in 4 tot 12 weken 1,3 kilo afvallen! Dat is 5 tot 15 kilo per jaar! Nog een voordeel: Groene thee bevat tevens antioxidanten die het lichaam beschermen tegen veroudering en ziekten.

Grapefruit bevat weinig calorieën (rond de 56), veel vezels, stimuleert de vetverbranding en geeft een verzadigd gevoel. Eet drie of drink maal daags een halve grapefruit voor je maaltijd en binnen tien weken raak je 1,6 kilo kwijt. Het gewicht dat je kwijt raakt is gemiddeld. In onderzoek verloren sommigen wel 4,5 kilo!

Chilipepers helpen je snel caloriëen te verbranden. Het stofje capsaicin dat in chilipepers voorkomt verhoogt de stofwisseling en heeft een verzadigende werking. Uit onderzoek blijkt dat je wel 25% meer calorieën kan verbranden door het eten van de pittige pepertjes. Ze zijn er overigens ook in capsulevorm.

Zelf afvallen? Kies eerst het dieet dat bij u past! 


Share.

About Author

Comments are closed.