Het South Beach Dieet – Smallere taille, lager gewicht en een betere conditie

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

00southWie wil er geen smallere taille, een blijvend lager gewicht en een betere conditie zonder al te veel moeite? De cardioloog Arthur Agatston ontwikkelde een kinderlijk eenvoudig dieet waarmee je je lichaam perfect in vorm krijgt én je gezondheid verbetert – en wel voorgoed. Het South Beach dieet is hét dieet voor iedereen die nu echt van zijn overtollige kilo’s af wil. 

Lees verder onder de advertentie


– Leer goede vetten en koolhydraten te kiezen voor je menu
– Lijd geen honger: drie maaltijden per dag én tussendoortjes
– Verbetering van de gezondheid
– Meer dan 120 verse recepten, ontwikkeld door een voedingdeskundige
– Sport en beweging niet noodzakelijk.

De cardioloog uit Zuid-Florida ontwikkelde een dieet dat volgens zijn zeggen niet alleen eenvoudig is, maar blijvend effectief. Met een beperkte inname van koolhydraten terwijl vet, dierlijk eiwit, groenten en fruit mogen. Ook hij baseert zich op de glycemische index van voedingsmiddelen, d.w.z. producten die het bloedsuikergehalte gelijkmatig houden. Het dieet bestaat uit drie fasen. Fase 1 duurt veertien dagen met een beperkt aantal levensmiddelen (nauwelijks fruit en koolhydraten), terwijl in fase 2 het menu wordt uitgebreid totdat fase 3 is bereikt waarmee het gewenste gewicht blijft behouden.

Elke fase wordt uitgebreid uitgelegd, waarna een menu-opgave volgt voor veertien dagen: ontbijt, tussendoortje, lunch, tussendoortje, diner en dessert, gevolgd door een lijst van aanbevolen en een lijst met af te raden producten en de recepten. Dit dieet is gebaseerd op het Amerikaanse voedingspatroon, maar de enthousiaste vertaalster geeft een aantal praktische oplossingen die de bruikbaarheid verhogen.

Het boek kost €15,95 en is HIER te bestellen


Share.

About Author

Comments are closed.