Vrouw die 30 wordt heeft er al 3 jaar dieet opzitten

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

2711dieetJe zou het bijna niet geloven, maar een vrouw die 30 wordt heeft er al 3 jaar dieet opzitten. Dat bewijst maar weer eens dat diëten een belangrijk onderwerp in het leven van de gemiddelde vrouw.

Lees verder onder de advertentie


Dat is in elk geval de conclusie van een enquête waaruit blijkt dat Britse vrouwen op dertigjarige leeftijd gemiddeld al drie jaar lang een dieet hebben gevolgd. Het onderzoek vond plaats in opdracht van een fabrikant van voedingssupplementen. Aan de enquête namen duizend Britse vrouwen deel.

Maar het wordt nog erger: tegen de tijd dat een vrouw veertig jaar wordt, zo geven de respondentes aan, hebben ze er naar eigen zeggen al 308 weken een dieet opzitten. Dat is bijna zes jaar! De meeste vrouwen zeggen twee keer per jaar te diëten.

Al die inspanningen leveren blijkbaar wel resultaten op, want gemiddeld verloren de vrouwen per dieet 1,8 kilogram lichaamsgewicht. De meeste vrouwen gaven aan rond de leeftijd van drieëndertig jaar met een regelmatig dieet te beginnen. Dat doen ze vooral om de effecten van het moederschap en de veroudering tegen te gaan.


Share.

About Author

Comments are closed.