Vrouw bewijst dat slank zijn ook niet alles is

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

0209slankEen vrouw die zichzelf op de sociale netwerksite Imgur voorstelt als Somewhere Under Water, bewijst aan de hand van foto’s dat een slanke lijn er in het dagelijkse leven niet altijd uitziet zoals in lingeriereclames. ‘We zijn geen Barbiepoppen. We zijn gemaakt van vlees en bloed’, schrijft ze erbij.

Lees verder onder de advertentie


‘Dit is mijn lichaam en ik heb er zo hard voor gewerkt. Ik ben er dan ook trots op. We leven in een wereld waarin we worden omringd door beelden van perfecte lichamen. Het is soms goed om ‘echte’ foto’s te zien zodat we realistische verwachtingen kunnen hebben. Wees trots en hou van jezelf en stel doelen op omdat je van je lichaam houdt, niet omdat je het haat’, schrijft ze.

Ze probeert aar lezers ook te overtuigen dat ze echt lief moeten zijn voor hun lichaam. ‘Onze lichamen zijn net zoals familieleden. We houden niet altijd van wat ze doen en hoe ze evolueren, maar het is een goed idee om ze te respecteren, vergevingsgezind te zijn en hen te helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Wees dankbaar!’

De vrouw kreeg veel positieve reacties van soortgenoten die zich helemaal kunnen vinden in haar overtuiging. ‘Ik ben mager als ik rechtop sta, maar een Buddha als ik zit’ en ‘Zelfs Victoria’s Secret-modellen hebben maar een paar poses waarin ze kunnen zitten of staan omdat ze anders huidplooitjes hebben’, zijn een paar van de relativerende commentaren.


Share.

About Author

Comments are closed.