Voetbalanalist John Boskamp valt 25 kilo af in een maand!

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

Voetbalanalist John Boskamp is een maand tijd niet minder dan 25 kilo afgevallen dankzij een drastisch ­dieet na een hartoperatie. ‘De kilo’s vliegen, maar ik word er gek van.’

Lees verder onder de advertentie


25 kilo afgevallen...

25 kilo afgevallen…

De ex-voetbaltrainer, nu analist, was sedert het WK in juni niet meer op televisie geweest. Gisteren keerde hij bijna onherkenbaar terug op de Belgische tv in het programma Extra Time. Hij bleek niet minder dan 24,5 kilogram afgevallen op doktersadvies.

Jan Boskamp (67) kampte al lan met overgewicht en had al eerder waarschuwingen daarover van zijn arts gekregen. Maar ondanks verwoede pogingen, onder doktersbegeleiding, lukten het diëten niet.

Een hartoperatie in augustus noopte Boskmap toch tot een drastische koerswijziging. ‘Een bloedklonter waardoor mijn tikker niet meer behoorlijk functioneerde’, zegt Boskamp. ‘Dat is goed afgelopen, maar de dokters maakten me wel duidelijk dat ik moest vermageren. Anders kon het slecht aflopen,’ zegt hij tegen de Vlaamse krant Het Nieuwsblad

Goed een maand geleden begon hij aan zijn dieet. ‘Ik moet drie keer per week gaan fitnessen. Ik word er gek van, joh.’ Maar de grootste ellende is dat dieet. ‘Ik moet op alles letten, mag alleen gezond eten. En water drinken.’

De resultaten zijn indrukwekkend. ‘Ik weet niet hoe het komt, maar de kilo’s vliegen eraf. Ik woog twee maanden geleden 140 kilo. Nou ja, 139,8 kilo. En vandaag 115,2 kilo. Maar ik moet naar 100 kilo, zeiden die dokters. Ik zei al: Poeh, kan ik net zo goed naar 90. Ik weet niet of het lukt, maar ik kan je wel zeggen dat ik mij elke dag fitter voel. Al is het wel afzien.’


Share.

About Author

Comments are closed.