Het geheim van Victoria Beckham en Jennifer Aniston

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

 
Bij het Alkaline-dieet, waar Victoria Beckham en Jennifer Aniston bij zweren, eet je alkalische voedingsmiddelen om de pH-waarde in het lichaam evenwichtig te houden. Het dieet zou ook helpen om hoofdpijn en slapeloosheid te verhelpen. Bovendien geeft het veel energie.
(br/>Voorbeelden van voedingsstoffen met een hoge alkalische waarde (bevatten weinig eigen zuren) zijn onder meer spinazie, uien en asperges. De fruitsoorten met een hoge alkalische waarde zijn o.a. citroenen, mango’s en watermeloenen. Wie het strikte dieetprogramma volgt, eet geen zetmeelhoudende producten (pasta, brood,…) en groenten. Een voorbeeld van een groente die aanhangers van dit dieet vermijden is de augurk, omdat die extreem veel zuur bevat. Ook vlees en vis worden waar mogelijk vermeden. Het komt er eigenlijk op neer dat ongeveer zeventig procent van de aanbevolen voedingsstoffen alkalisch zijn: vooral fruit en groenten.
00alkaline
Van de sterren lijkt vooral Victoria Beckham het meest in de ban van het dieet. Zo is ze erg enthousiast over het alkalische kookboek ‘Honestly Healty’. Haar liefde voor de alkalische keuken deelde Victoria Beckham via Twitter.

Het boek Honesty Healthy is nog niet in het Nederlands vertaald. In het Engels kan je HIER voor €19.95 bestellen.

Lees verder onder de advertentieShare.

About Author

Comments are closed.