U doet mee? SBS 6 wil Nederland 1 miljoen kilo dunner laten worden

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

SBS 6 wil Nederland 1 miljoen kilo dunner laten worden. Het goede voorbeeld wordt gegeven door 5 afvallende BN’ers. De inspiratie voor het afvalprogramma lijkt gehaald bij de actie die Linda de Mol begin dit jaar op touw zette. Zij wilde overtollige kilo’s kwijt en inspireerde de lezers van haar glossy Linda om met haar mee te doen.

Lees verder onder de advertentie


De afvalende BN’ers moeten onbekende Nederlanders zin laten krijgen om ook te gaan lijnen. “De BN’ers maken de kijker deelgenoot van hun strijd. Alle methodes en diëten zijn geoorloofd. We zien hun worstelingen: van de weegmomenten en de euforie als ze zijn afgevallen, tot de frustratie als er na een week afzien toch weer een kilo aanzit,” aldus de omroep.

De onbekende Nederlanders kunnen zich inschrijven en laten wegen bij sportscholen of bij een bekende winkelketen. SBS verbindt ook een goed doel aan het project. “Voor elke kilo die de deelnemers kwijtraken, gaat er een bedrag naar een goed gezondheidsdoel. Na afloop voelen de deelnemers zich dus niet alleen gezonder, maar ook beter: ze hebben bijgedragen aan een enorme donatie!”

Wie de 5 BN’ers zijn die volgend jaar meedoen met het afvalprogramma is nog niet bekend.


Share.

About Author

Comments are closed.