Trump moet afvallen! (deze trucjes passen chef-koks Witte Huis toe)

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

De Amerikaanse president Donald Trump, dol op fastfood, moet van zijn artsen vijf tot zeven kilo afvallen. Sinds begin dit jaar hebben de chef-koks van het Witte Huis, in samenspraak met voedingsdeskundigen, zijn maaltijden aangepast.

Lees verder onder de advertentie


In januari woog de president 108 kilo schoon aan de haak, volgens zijn arts Ronny Jackson. Een aangepast dieet en trainingsprogramma moeten ervoor zorgen dat hij niet zeker dikker wordt. “Sommige mensen trainen, anderen niet,” zei Jackson begin dit jaar. “Sommige mensen maken dat trainen geen onderdeel van hun vaste routine, en ik zou durven stellen dat de president tot die laatste categorie behoort”, aldus de vaste huisarts van het Witte Huis.
“Hij is enthousiaster over het dieet dan over het trainingsgedeelte, maar we gaan het allebei doen,” weet Jackson ook.

Trump meent, zo vertelde hij aan vertrouwelingen, dat golf spelen en minder eten op zijn bord wel voldoende zullen zijn om de nodige kilo’s kwijt te raken. Maar hij heeft het effect dat beweging op zijn gezondheid kan hebben, duidelijk geminimaliseerd.

Desondanks haalde zijn arts een diëtist naar het Witte Huis om de chef-koks te adviseren bij het terugdringen van het aantal calorieën en vetten in de Trumps maaltijden. Zo heeft zijn geliefde doorbakken steak met een portie ketchup plaats moeten make voor zeetong. Voortaan liggen er maken ook groenten op het presidentiële bord, maar of Trump die groenten ook eet is een ander verhaal.

Trumps hamburger is ook anders met slechts een half broodje. “Soms doe ik dat ook zo,” verklapte Rudy Giuliani, advocaat van de president en voormalig burgemeester van New York, aan The Washington Post. “Het is een goede manier om te diëten.”


Share.

About Author

Comments are closed.