TOP 5 meest gezochte diëten op Google

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

Er zijn ontelbaar veel diëten, maar dit is de top 5 van meeste gezochte diëten op Google. Uit de top 5 blijkt dat het eten van meer eiwit en minder koolhydraten een favoriete methode is van veel Nederlanders om af te vallen.

Lees verder onder de advertentie


1.    Koolhydraatarm dieet 

Bij het koolhydraatarme dieet wordt  de consumptie van koolhydraten beperkt. Voedingsmiddelen die een grote hoeveelheid verteerbare koolhydraten bevatten (zoals brood, pasta, aardappelen, rijst) worden vermeden of vervangen door voedingsmiddelen die een hoger percentage proteïnen en vetten (zoals vlees, vis, en sojaproducten) en vaak andere voedingsmiddelen die een relatief lage hoeveelheid koolhydraten bevatten (zoals groene bladgroenten).

2.    Crashdieet

Een crashdieet is een periode waarin veel minder gegeten wordt dan het lichaam nodig heeft. Ofwel : zo veel mogelijk afvallen in zo’n kort mogelijke tijd.  Er zijn talloze varianten denkbaar zoals sapkuren, het ziekenhuis dieet of het soepdieet.  In de praktijk betekent dit dat je vooral leeft op sapjes en salades.

3.    Het Dukan-dieet

Het Dukan dieet is een door Pierre Dukan uitgedacht dieet. Het principe van het dieet is om veel proteïne tot zich te nemen, ten koste van de inname van koolhydraten en lipiden. In feite is dit dus ook een koolhydraatarm dieet.

4.    Het South Beach dieet

Het South Beach Dieet is eigenlijk geen dieet, maar een leefwijze waarbij je leert te vertrouwen op de goede koolhydraten en de goede vetten. Heb je deze leefwijze onder de knie dan weet je de slechte koolhydraten en slechte vetten te vermijden, waardoor je gezondheid vooruit gaat en je gewicht verliest.

5.    Proteine dieet/eitwit dieet

Bij het eiwit dieet mag je geen koolhydraten en suikers eten. Je eet alleen eiwitrijke producten en verse groenten. Na twee dagen diëten heeft je lichaam alle koolhydraten verbrand en begint het lichaam met het verbruiken van de vetreservers. Dit zorgt er voor dat je wel vet verlies maar geen spiermassa.

Zelf afvallen? Kies eerst het dieet dat bij u past! 


Share.

About Author

Comments are closed.