Succesvol afvallen? Laat dan de tv ’s avonds uit!

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

00tvOp gewicht blijven of afvallen? Dat betekent minder tv kijken. Een paar dagen per week geen televisiekijken is namelijk de manier om op je huidige gewicht te blijven of een paar kilo kwijt te raken. Dat beweert het Britse National Institute for Health and Care Excellence.

Lees verder onder de advertentie


’s Avonds in je luie stoel of op de bank televisiekijken is slecht voor de lijn, omdat je tijdens het kijken niet beweegt en je ook nog eens in verleiding komt om een calorierijke snack uit de koelkast te pakken.

Het Britse National Institute for Health and Care Excellence (NICE) raadt mensen aan om hun televisie een paar dagen per week niet aan te zetten of de dagelijkse niet meer dan twee uur voor de buis te gaan zitten.

Volgens NICE zou dat overgewicht kunnen voorkomen, waardoor mensen automatisch ook minder de kans lopen op hartaanvallen, beroertes, diabetes type 2 en borstkanker.

NICE bejubelt overigens het mediterraanse dieet om af te vallen. Dat betekent dat je ontbijt met brood of ontbijtgranen en halfvolle melk. Overdag eet je veel fruit, groenten en vis. Gesuikerde drankjes, alcohol, zuivelproducten, pizza’s, taart en vlees kun je beter afzweren.


Share.

About Author

Comments are closed.