Spectaculair afgevallen! Trijntje Oosterhuis laat kilo’s vet weg trillen

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

Trijntje Oosterhuis vecht al jaren tegen de overtollige kilo’s, aar nu niet meer. De zangeres, zo laten foto’s op Instagram zien, is spectaculair afgevallen door het overtollig vet weg te laten trillen! Haar nieuwe uiterlijk levert haar op sociale media veel complimenten op.

Lees verder onder de advertentie


Trijntje Oosterhuis (45) is met behulp van een kliniek voor cosmetische geneeskunde kilo’s afgevallen. Bij een foto die een opvallend slanke Oosterhuis op Instagram zette, legt ze aan haar volgers uit dat ze is afgevallen met steun van een bedrijf dat niet aan plastische chirurgie doet, maar andere methoden gebruikt voor gewichtsverlies.

De kliniek waar Oosterhuis onder behandeling ging werkt met de cavitatie-techniek die gebruik maakt van geluids- en drukgolven. Door trilling en wrijving tussen de vetcellen wordt het celmembraan doorlatend en kan het vet eruit veilig en pijnloos ‘ontsnappen’. En dat allemaal zonder narcose, operatie, pijn, littekens of lang herstel.
Deze behandeling in combinatie met het daarbij behorende dieet maakt dat Trijntje nu weer slank door het leven kan.

De Instagramvolgers van Oosterhuis vinden het razendknap dat de zangeres en moeder van drie kinderen de strijd tegen de kilo’s definitief aan het winnen is. “Hoewel het voor haar vast niet makkelijk is geweest, is het resultaat fantastisch,” aldus een volger.


Share.

About Author

Comments are closed.