SLIM AFVALLEN – Een theelepel komijn per dag verdriedubbelt je vetverbranding!

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

0401KOMIJNKomijn is een van de kruiden en specerijen die je kunnen helpen om sneller vet te verbranden. Eén theelepel komijn per dag verdriedubbelt zelfs je vetverbranding!

Lees verder onder de advertentie


Onderzoekers van de Iranese Shahid Sadoughi Universiteit onderzochten drie maanden lang het effect van komijnconsumptie op vrouwen met overgewicht. Voor het onderzoek kregen 88 vrouwen intensief voedingsadvies en een dieet waarbij ze 500 calorieën per dag minder aten dan normaal. De helft van de vrouwen at daarnaast tweemaal per dag 150 ml magere yoghurt met 1,5 gram komijn. De andere helft van de vrouwen at in plaats daarvan 150 ml magere yoghurt zónder het kruid.

Wat bleek? Na afloop van het onderzoek waren de komijneters 2 kilo meer afgevallen dan de niet-komijneters. Ook hadden ze drie keer zo veel vet verloren (komijneters hadden 14,64% van hun lichaamsgewicht verloren; niet-komijneters 4,91%) én was hun cholesterolgehalte significant verlaagd.

Je kunt komijn over bijna iedere maaltje doen, maar je kunt er ook een lekkere smoothie mee maken. Bijvoorbeeld door de yoghurt en komijn te blenden met granaatappelpitten en verse munt of gember.

Ook cayennepeper, kaneel, gember en kurkuma stimueleren overigens de vetverbranding voor het geval je niet zo gek op komijn bent.

Bron: happyinshape.nl


Share.

About Author

Comments are closed.