Schrijfster probeert 14 diëten van de sterren (Beyonce wint)

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

De Amerikaanse schrijfster Rebecca Harrington is een beetje gek en heeft iets met sterren en hun eetgewoonten. Voor haar boek ‘I’ll have what She’s having’ overleefde ze op Cola Light omdat Karl Lagerfeld dat ook doet en en klopte ze rauwe eieren door warme melk omdat dit het ontbijt van Marilyn Monroe was. ‘Ik begrijp nu waarom ze het leven zo zwaar vond’, schrijft Harrington.

Lees verder onder de advertentie


Het zwaarste dieet volgens harrington? Dat van Sofia Loren. De filmdiva liet pasta’s klaarmaken om er vervolgens een hapje van te eten. Harrington: ‘De rest van de dag kan je alleen maar denken dat je nog pasta wil eten.’ s

Harrington probeerde in totaal veertien diëten uit. Het beste dieet? Dat van Beyoncé, die twaalf keer per dag een mengeling van water, citroensap, ahornsiroop en cayennepeper dronk om in haar kostuums voor de film ‘Dreamgirls’ te passen. ‘Dit is het engste dieet ooit, want na een tijdje heb je echt geen zin meer in vast voedsel’, schrijft Harrington. ‘Maar vanaf het moment dat je weer vast voedsel eet, hou er ook meteen weer van’.

Ook het proteïnedieet waarmee Beyoncé haar babykilo’s kwijtraakte, bleek zwaar: ‘ ’s Ochtends eiwitten, ’s middags kalkoen met kappertjes, komkommers als snack en sashimi als avondeten, gecombineerd met twee uur per dag sporten’. Harrington viel wel in tien dagen 4.5 kilo af met de twee ‘Beyoncé-methodes’.

OOk Hoewel Gwyneth Paltrow krijgt goede kritiek van Harrington. ‘Ik hou van de recepten in haar kookboek’, schrijft ze, maar er is één nadeel: ‘Alles is zo duur. Ik ben er nog altijd niet bovenop na wat ik heb uitgegeven aan de voedingsgewoonten van Gwyneth. De gezonde groenten, kruiden en verse vis die Gwyneth voorschrijft, kostten bijna 140 euro per week. ‘Als je miljonair bent, is dit de beste manier om te diëten. Het eten is heerlijk’.

Wie zoals Madonna wil eten, moet geen granen, eieren, zuivel, suiker en vlees eten. Resteert vis en groenten. ‘Ze is supergedisciplineerd’, schrijft Harrington, ‘maar het dieet is niet vol te houden. Ik ga hieraan dood. Ik weet niet hoe Madonna leeft’.

In 1988 schreef Elisabeth Taylor een boek ‘Elisabeth Takes Off’, waarvoor geen calorieën geteld werden. Steak met pindakaas en tonijn met tomatenpasta, pompelmoes en dikke klodders mayonaise behoorden tot haar dagelijks menu. ‘Ze at het walgelijkste voedsel dat ik ooit gezien heb’, schrijft Harrington. Eén voordeel: omdat ze er zo weinig mogelijk van wilde eten, viel ze toch bijna twee kilo af. Harringtons oordeel: ‘Ik denk dat Liz echt altijd dronken was’.

Het geheim van Victoria Beckham, de slanke moeder met vier kinderen? Bijna niet eten: haar ‘Five Hands’-dieet komt er op neer dat je vijf handen vol voedsel per dag mag eten. ‘Het is één van die diëten waarbij je een onmogelijk kleine hoeveelheid voedsel per dag eet en dan zegt dat je genoeg hebt’, schrijft Harrington.


Share.

About Author

Comments are closed.