Rosamund Pike: eerst 10 kilo aankomen en dan 10 kilo afvallen in 20 dagen

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

00pike
Gone Girl-actrice Rosamund Pike kwam in tien dagen tien kilo aan, maar ze raakte die overbodige tien kilo ook weer in tien dagen kwijt. Hoe ze dat deed?

Lees verder onder de advertentie


In de film Gone Girl is Rosamund de een dik en dan weer slank. Dus moest ze eerst bijna tien kilo aankomen om die kilo’s voor de volgende scenes weer kwijt te raken. Daarbij kreeg Rosamund hulp van personal trainer Holly Lawson, de vrouw die veel weet over snel spieren bijkweken en gewicht verliezen. “Ik weet wat het menselijke lichaam aankan, en ik weet hoe je snel spieren kan bijkweken en hoe je veel vocht kan ophouden”, aldus Lawson.

Rosamunds extra kilo’s waren dan ook geen vet, maar voornamelijk spieren, die zij kreeg dor een loodzware workout met veel gewichtheffen, gecombineerd met een dieet van ‘goede vetten’ en proteïnen om de nieuwe spieren te voeden. Koolhydraten kwamen er pas een paar dagen voor het filmen aan te pas. Zo kreeg Pike een vetlaagje rond de spierbasis, die daarna weer snel af te breken was.

Die tien extra kilo’s gingen er vervolgens pijlsnel weer af met een aangepaste versie van het paleodieet met veel groene groenten en liters alkalisch water. Maar ze onderging twee keer per dag een workout met intensieve cardio. Het was allemaal niet makelijk. “Maar Pike kon het aan, ze heeft zich helemaal gegeven”, aldus Lawson.


Share.

About Author

Comments are closed.