Het beste DIEET ter wereld – helpt je eerst de nodige kilo’s te verliezen en dan om slank te blijven!

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

00bestedieetHet beste dieet ter wereld is gebaseerd op het grootste dieetonderzoek ter wereld, DiOGenes. Resultaat: alleen een eiwitrijk en laag-glykemisch (= goede koolhydraten) voedingspatroon leidt tot blijvend gewichtsverlies. Dit revolutionaire boek helpt je eerst de nodige kilo s te verliezen. Vervolgens wijst het je de weg voor een leven lang slank, gezond en vooral lekker eten. Een onmisbaar kookboek vol heerlijke en slanke recepten voor jou en je gezin!

Lees verder onder de advertentie


Het beste dieet ter wereld is gebaseerd op een groot wetenschappelijk onderzoek in acht Europese landen, waaronder Nederland. Onderzocht werd wat de meest optimale samenstelling van de voeding is om ervoor te zorgen dat mensen die zijn afgevallen op gewicht blijven met een zo normaal mogelijk voedingspatroon. Het dieet is eigenlijk geen dieet, maar een lifestyle. Kern is een hoge inname van eiwit en volkorenproducten, dat laatste betekent koolhydraatbronnen met een lage glykemische index (GI). Calorieën tellen is niet nodig. Het eerste gedeelte van het boek geeft een uitleg van het dieet en de GI, vervolgens worden twee fases beschreven. Fase 1: val 8 kilo af in 4 weken, fase 2: van dieet naar blijvende lifestyleverandering.

Het tweede gedeelte geeft recepten voor ontbijt, tussendoortjes en hapjes, lunch, avondeten, en toetjes. De meeste recepten zijn voor vier personen. Tot slot overzichten van levensmiddelen met een lage, medium en hoge GI en van het eiwitgehalte in levensmiddelen. De gerechten, gebaseerd op de originele Noord-Europese keuken, zijn makkelijk te bereiden met ingrediënten die voor het overgrote deel in de doorsnee supermarkt verkrijgbaar zijn.

Het boek kost €19.95 en is HIER  te bestellen


Share.

About Author

Comments are closed.