NOOIT MEER! Oprah Winfrey heeft het helemaal gehad met diëten

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

0312OPRAHGeen dieet meer voor Oprah Winfrey! Diëten deed ze de afgelopen jaren vaak, maar zonder het gewenste resultaat. Ze viel wel af, maar kwam ook steeds weer razendsnel aan als ze stopte met diëten.

Lees verder onder de advertentie


“Ik ben mijn hele leven al met diëten bezig. Ik was er zo klaar mee, ik wil verder kijken dan alleen naar de weegschaal en ik wil op een nieuwe manier in het leven staan”, aldus de voormalig talkshowhost die onlangs 10% aandelen van Weight Watchers kocht in het eigen O Magazine.

Oprah schrijft dat ze klaar is om deze daarna weer aan te komen. “Ik heb ook zo genoeg van diëten waarbij je geen koolhydraten mag eten. Sommige mensen kunnen misschien zonder brood en pasta, maar voor mij klopt dat gewoon niet. Iedere keer als ik het probeerde, had ik er juist meer zin in”, bekent ze.

Niet verwonderlijk volgt de presentatrice nu de Weight Watchers-methode om af te vallen en vervolgens ook op het streefgewicht te blijven. “Dit is geen dieet. Voor mij gaat het om een andere kijk op eten.”

De presentatrice was in oktober te gast in de show van Ellen DeGeneres. Daar vertelde Winfrey sinds augustus al bijna 7 kilo te zijn kwijt te zijn geraakt.


Share.

About Author

Comments are closed.