Nog een paar kilo’s verliezen voor de feestdagen? Seks helpt bij afvallen!

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

2811seksNog snel een paar kilootjes kwijt voor de feestdagen? Snel met je partner naar de slaapkamer, want seks helpt je om af te vallen.

Lees verder onder de advertentie


Niet alleen gewone seks, maar ook orale seks en simpelweg kussen zijn goed voor je relatie én je gezondheid. De Britse krant The Daily Star concludeerde na eigen onderzoek dat je een hoop calorieën verbrandt als je seks hebt. Actief in de slaapkamer heeft dan ook een positieve invloed op je gewicht. De krant rekende ook uit hoeveel calorieën een vrouw van 67 kilogram verbrandt tussen de lakens.

Kussen? 68 calorieën per uur

Ben je een koppel dat niet van elkaar kan afblijven? Heel goed! Kussen alleen maakt dat in een uur 70 calorieën verbranden. Innig (tong)zoenen is nog beter. Dan verbrandt je 90 calorieen per uur.

Orale seks? 100 calorieën per half uur

Je partner oraal bevredigen maakt hem of haar waarschijnlijk niet alleen gelukkig, het is bovendien goed voor je gewicht. Een half uurtje orale seks staat gelijk aan 100 calorieën verbranden. Even veel als een 35 minuten wandelen of een kwartier op de roeimachine in de sportschool. Het is maar wat je leuker vindt.

Seks? Meer dan 144 calorieën per half uur

Seks hebben is de manier om calorieën te verbranden. Je kunt een klein half uurtje gaan joggen, of samen met je partner leukere dingen doen tussen de lakens. Een goeie vrijpartij verbrandt meer calorieën, daarnaast heeft ook het standje een invloed op de hoeveelheid calorieën die je verliest. Volgens de onderzoekers raak een vrouw de meeste calorieën kwijt wanneer zij bovenop zit: tot 207 calorieën in een half uur tijd.

Vrouwen die een orgasme krijgen tijdens de seks meer calorieën dan vrouwen die geen orgasme krijgen.


Share.

About Author

Comments are closed.