Kokosnoot en boerenkool… De verrassende trucs van lingeriemodel Rosie Huntington-Whiteley om slank te blijven

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

3008rosieHet 27-jarige lingeriemodel Rosie Huntington-Whiteley showt voor de Marks & Spencer haar ultraslanke lijn in romantisch kant. Haar gezondheidsgoeroe James Duigan onthult de manier waardoor Rosie een strak lichaam houdt.

Lees verder onder de advertentie


De tips van Duigan hebben niets met gezonde voeding of sporten te maken hebben. Afvallen doe je, volgens Duigan, door minder te stressen en meer tijd voor jezelf te maken. Hij zegt: “Boek een massage, ga naar de yogales en geef je immuunsysteem een boost.”

James zweert ook bij de kracht van kokosnoot en vindt dat iedereen er meer van moet eten. “Kokosvet is goed voor je op verschillende manieren. Het helpt bijvoorbeeld bij de spijsvertering en geeft een boost aan je immuunsysteem. Het kan je helpen vet kwijt te raken, omdat het je metabolisme versnelt.” Duigan raadt aan om een theelepel kokosolie toe te voegen aan je koffie in plaats van vetarme melk.

Een andere gezondheidstrend is volgens de expert boerenkool. “Eet een handvol boerenkool of spinazie per dag. Mix het, stoom het of eet het rauw. Je zal al snel het verschil merken. Een andere truc is de juiste ademhalingstechniek te hanteren. Dit zal je helpen beter te sporten, geeft je meer energie en maakt je gelukkiger. Als laatste is het belangrijk meer water te drinken. Dit helpt om ongewenste toxines uit het bloed te verwijderen, wat je huid helder en stralend houdt.”


Share.

About Author

Comments are closed.