Keto-dieet mag zwaar zijn, de kilo’s verdwijnen wel!

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

Het keto-dieet betekent geen koolhydraten, wel eiwitten, vet en groente. Het resultaat is dat je lichaam overschakelt van het verbranden van koolhydraten en eiwitten naar het verbranden van je vetreserves waardoor  je afvalt. Het Keto-dieet is zwaar, maar de kilo’s en vetrandjes verdwijnen.

Lees verder onder de advertentie


Koolhydraten zijn uit den boze bij het Keto-dieet. Alle koolhydraten moeten dan ook worden geschrapt en je dient je te beperken tot eiwitten, vet en groente. Na drie dagen heeft je lichaam geen koolhydraten meer om op te teren en gaat je lijf vet verbranden en val je dus af.

De naam Keto is afgeleid van Ketose, wat betekent dat je lichaam niet meer gebruik maakt van koolhydraten, maar van vetten om energie van te maken.

Wat mag je niet eten bij een ketogeen dieet?

Aardappelen, pasta, rijst, brood, ontbijtgranen, fruit en suiker en verboden zijn ook: zoete aardappel, artisjok, doperwten, kidney bonen, knolselderij, linzen, maïs, rode biet, spruiten, pompoen, sojabonen, sugar snaps, witte bonen en wortels

Wat mag je dan wel eten?

Eiwitten, vetten die weinig zetmeel bevatten (dus geen patat!), groente (behalve de verboden hierboven!),
sla, paprika, broccoli, spinazie, asperges, komkommer, vlees, vis (haring, zalm, paling), avocado, olijfolie, kokosolie, eieren, noten (amandelen, cashewnoten, hazelnoten, macadamia noten, paranoten, pinda’s, walnoten).

Recepten staan in het boek Het Keto-dieet. Dat bevat meer dan 150 low-carb recepten voor een maximaal gewichtsverlies en een betere gezondheid.


Share.

About Author

Comments are closed.