Jennifer Lopez, Gisele Bündchen, Kate Middleton…. Hoe raakten zij de overtollige kilo’s kwijt?

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

00lopezHoe komt Jennifer Lopez aan haar strakke figuurtje? Dat geheimpje wil ze best met de wereld delen…

Lees verder onder de advertentie


Aan de Britse krant The Daily Mirror vertelde de 40-jarige actrice over haar dieetgeheim. “Ik heb veel gesport om van de laatste vijf kilo af te komen. Ik moest mijn eetgewoonten veranderen nadat ik de tweeling kreeg. Ik eet veel minder dan voorheen. Maar ik ben dol op brood en met de meeste diëten is brood niet toegestaan.”

Lopez, die twee jaar geleden van haar tweeling Max en Emme beviel, vertelde ook dat ze het dieet volgt van Dr. Dukan. Een Frans dieet waarbij je geen koolhydraten mag eten. Niet alleen Lopez is fan van het dieet, maar ook Gisele Bundchen en Gossip Girl actrice Jessica Szohr zweren bij het Dr. Dunkan dieet.

Szohr over het populaire dieet: “Ik eet veel dierlijke en groente proteinen in de vorm van vlees en soja en ik heb nooit een hongerig gevoel. Als ik me even niet aan het dieet houd, maak ik het goed door de volgende dag te sporten of een kleinere portie te eten.”

Je zult het misschien niet verwachten, maar ook Kate Middleton heeft ooit een dieet gevolgd. Voor haar Royal Wedding met de Britse Prins William volgde ook zij het Dunkan dieet, waarbij de focus op eiwitten ligt waardoor een hongergevoel wordt voorkomen.

Dukan Dieet – Verlies je overtollige kilo’s in een paar weken tijd


Share.

About Author

Comments are closed.