Het Vastendieet – Revolutionaire manier van diëten

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

00vastenMosley en Spencer introduceren een nieuwe, revolutionaire manier van diëten, waar iedereen over de hele wereld het over heeft. Het is echt zo simpel als het klinkt: vijf dagen in de week mag je eten volgens je normale eetpatroon en twee dagen moet je ‘vasten’: 500 calorieën per dag voor vrouwen, 600 voor mannen.

Lees verder onder de advertentie


Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat dit dieet er niet alleen voor zorgt dat de kilo’s ervan afvliegen, maar ook dat het risico op ziektes als diabetes, hartaandoeningen en kanker daalt. 
Het vastendieet bevat een calorieënteller en recepten om dit simpele geheim gemakkelijk en smakelijk deel uit te laten maken van je dagelijkse bestaan. Nooit eerder was diëten zo laagdrempelig!

Dr. Michael Mosley (1957) werd bekend met zijn bbc-programma’s over biologie, gezondheid, het menselijk lichaam, voedsel en vasten en Mimi Spencer (1967) werd bekroond voor haar werk als voedingsjournalist. Zij schrijft voor diverse kranten en bladen zoals The Guardian, Marie Claire en Observer Food Monthly. 

Het boek kost slechts €10 en u kunt het HIER bestellen!


Share.

About Author

Comments are closed.