Het dieet van Heidi Klum: elke dag een to do-lijstje

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

00heidiZe is moeder van vier, maar desondanks  is supermodel Heidi Klum nog altijd gezegend met een bikinilichaam! Hoe doet zij dat?

Lees verder onder de advertentie


Dankzij een uitgebreid fitnessregime. “Net als alle vrouwen heb issues met bepaalde lichaamsdelen: mijn buik, dijen, het gebied waar love handles makkelijk ontstaan.”

Dus blijft ze in shape door dagelijks aan krachttraining te doen. “Ik doe lunges, sit ups en buikspieroefeningen. Daarnaast roei ik in the gym en jog ik buiten. Essentieel is discipline: elke dag maak ik een to do-lijstje: wat wil ik vandaag bereiken? Dat geldt ook voor sport. Ik houd me hier trouw aan.”

En wat eet Hedi? “Ik vermijd bewerkte voedingsmiddelen en begin elke dag met een vers fruitsapje. Gedurende de dag zorg ik dat ik genoeg groentes binnenkrijg. Een tip aan mensen: bereid zoveel mogelijk maaltijden en sauzen zelf. Zo krijg je minder suikers en conserveringsmiddelen binnen.”

Ze vindt dan ook dat ze goed in haar vel zitl. “Ik voel me gelukkig en stralend. Ouder worden baart me dan ook geen zorgen. Met het klimmen der jaren zie ik er volgens mij niet slechter of beter uit. Zeg nooit nooit, maar ik zie mezelf nog niet naar een arts rennen voor een shotje botox.”

Met deze diëten vallen Hollywood-sterren af


Share.

About Author

Comments are closed.