Henny Huisman viel 11 kilo af voor zijn terugkeer op tv

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

00hennieHenny Huisman maakte na een jarenlange afwezigheid zijn rentree op de tv met een remake van zijn destijds zo populaire programma Surpriseshow,maar voor hij weer op het scherm verscheen viel hij eerst maar liefst 11 kilo af…

Lees verder onder de advertentie


De afgelopen zeven weken ben ik elf kilo afgevallen door een bloedgroependieet,” vertelt de presentator. “Dat was nodig, want om uitgezakt op tv te verschijnen, past niet bij me.” Huisman heeft een turbulente tijd achter de rug, zo werd er vorig jaar nierkanker bij hem vastgesteld. Hij voelt zich nu echter goed. “Er zijn veel mensen die me deze dagen vragen: maar wat nou als je in december hoort dat de kanker is uitgezaaid? Dan antwoord ik: dan kan ik in ieder geval terugkijken op dingen die me blij hebben gemaakt,” zegt hij in De Telegraaf.

Dat de presentator geen dragende rol heeft in de remake van de Supriseshow vindt hij geen probleem. “Liever een bijrol dan géén rol. Do presenteert de show en Airen Mylene en ik gaan het land in om mensen te verrassen. Het is een goede ontwikkeling dat jonger talent een kans krijgt.”

Zelf afvallen? Kies eerst het dieet dat bij u past! 


Share.

About Author

Comments are closed.