Gwyneth Paltrow verwerkt scheiding beter dankzij eigen dieet!

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

00paltrowGwyneth Paltrow volgt nog altijd een strikt dieet en dat is volgens de actrice, die ook twee kookboeken schreef, ook een goede manier om haar scheiding van man Chris Martin te verwerken. “Je voelt je er veel lichter door en je emoties worden minder heftig”, weet de actrice.

Lees verder onder de advertentie


Voordat Paltrow begon aan haar koolhydraatarme en glutenvrije dieet had ze veel last van onuitgesproken emoties. “Ik vond de gevoelens van anderen belangrijker dan die van mijzelf. Ik hield alles voor mijzelf, maar zat dan bijvoorbeeld wel in de auto als ik alleen was te schreeuwen over het verkeer.”

Het dieet van Paltrow mag streng genoemd worden, maar Paltrow heeft er geen moeite mee. “Het gaat om balans houden. En als je het gaat doen dan moet je ervoor zorgen dat het goed eten is, maar neem ook af en toe een brownie en een glas wijn.”

De jonge kindertjes van Paltrow volgen ook het strenge, koolhydraatarme, dieetregime van moederlief. De 40-jarige actrice ziet er op toe dat haar kroost, Apple (9) en Moses (7), geen koolhydraten binnen krijgen.

Paltrow heeft haar eetpatroon beschreven in haar nieuwe kookboek  (H)EERIJK met als ondertitel Lekkere en Gemakkelijke Recepten om er Goed Uit Te Zien. Het  kost  € 24,95 en is HIER te bestellen


Share.

About Author

Comments are closed.