Dukan Dieet – Verlies je overtollige kilo’s in een paar weken tijd

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

00dukanVergeet calorieën tellen, honger lijden en smakeloze salades. Met het Dukan Dieet verlies je overtollige kilo’s in een paar weken tijd.

Lees verder onder de advertentie


Het Dukan Dieet werd ontwikkeld door de Franse dokter Pierre Dukan. Fase 1 is de állerzwaarste van het hele dieet. Alleen zuivere eiwitten staan op het menu. Deze fase duurt maar enkele, gemiddeld vijf, dagen en  hangt af van je begingewicht én het aantal kilo’s dat je kwijt wilt.

Fase 2 is de Cruise. Naast het vele vlees, de vis en de eieren mag je in de cruisefase ook groenten eten, maar niet iedere dag. De ene dag eet je alleen de voedingsmiddelen uit de afvalfase – de eerste fase -, de volgende dag mag je er groenten bij. Duur: gemiddeld zo’n week per kilo die je kwijt wilt.

De derde fase is de stabilisatie. Je hebt dan al je ideale gewicht bereikt. Nu is het zaak om vol te houden. In deze fase heel wat voedsel van de verboden lijst gehaald. Duur: 10 dagen per afgevallen kilo. Vier kilo kwijt? Dan duurt deze fase 40 dagen. Eet zoveel je wilt van alle voedingsmiddelen die toegelaten zijn in de afvalfase en de cruisefase.

Het Dukan Dieet-boek Verlies 10 kilo in 60 dagen kost €19,95 en is HIER te bestellen


Share.

About Author

Comments are closed.