Dit is haar afslankgeheim! Tiffany in een jaar van maat XL naar S

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

Tiffany, een 25-jarige single moeder met twee kinderen woog een jaar geleden meer dan honderd kilo.  Het maakte haar depressief en ze besloot te gaan afvallen. Nu weegt ze minder dan 70 kilo. Hoe ze dat deed? Ze volgde in ieder geval geen dieet en ging ook niet naar de fitness… Haar geheim?  Geen snoep en frisdrank meer, maar ook lactose en de gluten werden verbannen.

Lees verder onder de advertentie


De Amerikaanse Tiffany hield een dagboek bij vanafhet moment dat ze besloot af te vallen. ‘My Adventure to Fit’, heet het Instagram en daar zie je ook de voor- en nafoto. Op de ene foto draagt ze nog maat large, op de andere in een maatje small.

“Toen ik besloot af te vallen was het eerste besluit dat ik nam nooit meer junkfood te eten en ook geen snoep, frisdrank of soortgelijke zakne”, vertelt ze. “Ik begon ook lactose- en glutenvrij te eten. Ik voel me nu een jaar later beter dan ik me ooit heb gevoeld en heb ook geen trek meer in junkfood en dat soort zaken..”

Tiffany’s maaltijden? Een shake ’s morgens, wat mager vlees en groenten ’s middags en bijvoorbeeld een salade met kip als avondeten. Tussendoor snackt ze van worteltjes, appels en pindakaas en drinkt ze veel water.

“Ik wil nu een voorbeeld zijn voor anderen en het geeft me een doel in het leven. Ga niet op dieet, maar eet gezond en beweeg. Jezelf uithongeren of dieetpillen zijn misschien aanlokkelijk, maar werken voor veel mensen niet op de lange termijn. Als je gewicht verliest op de juiste manier dan gaat het langzamer. Afvallen is een reis, geen bestemming.”


Share.

About Author

Comments are closed.