De voordelen van een maand lang geen alcohol drinken? Je valt kilo’s af!

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

Op vakantie geweest en gezellig iedere dag een glaasje gedronken? Zeker aangekomen? Dan is het tijd een maand lang de alcohol te laten staan om die kilo’s er weer af te krijgen. Maar een maand niet drinken heeft nog veel meer voordelen: zo slaap je niet alleen stukken beter zonder een slok op, ook zal je concentratie merkbaar toenemen en door slechts een maand lang niet te drinken, begint de lever zich te herstellen.

Lees verder onder de advertentie


Op het moment dat alcohol niet meer door de lever afgebroken hoeft te worden, heeft het tijd om andere gifstoffen af te breken, want alcohol krijgt bij de afbraak van gifstoffen altijd voorrang bij de lever.

Wie een paar kilo te zwaar is kan afvallen door niet te drinken. Alcohol bevat namelijk veel calorieën. Bewezen is ook dat alcohol je huid grauw, droog en onzuiver maakt omdat alcohol de communicatie tussen je zenuwen en andere lichaamsdelen verslechtert en dat geldt ook voor de huid.

Wie veel drinkt, krijgt vaak ook rode wangen, doordat de bloedvaten minder goed functioneren. Door de alcohol te laten staan, verbetert je huid zichtbaar. Het drinken van alcohol beïnvloed ook je immuunsysteem en worden depressies en angsten versterkt door alcohol. Als je last van maagzuur hebt zul je merken dat de klachten verminderen door je glas te laten staan.

Stop je een maandje met alcohol drinken stel mensen in je omgeving dan op de hoogte over je plannen, zodat je ze kunnen ondersteunen. Wie helemaal gezond wilt doen, kiest als alternatief voor de alcohol niet voor suikerhoudende frisdrank, maar drinkt veel water. Val je nog meer af.


Share.

About Author

Comments are closed.