Brit verliest 100 kilo na ‘Facebookdieet’

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

00britgoedNiets zo doeltreffend als het ‘Facebookdieet’. Toen Matthew Briggs een foto van zichzelf zag op Facebook besloot hij om af te vallen. En dat lukte wonderwel met zijn Facebook-dieet. 100 kilo lichter traint hij nu voor de marathon van New York.

Lees verder onder de advertentie


Het was een onschuldige familiefoto van Matthew Briggs en zijn vader op Facebook, maar voor de 30-jarige Brit was het een klap in zijn gezicht. Hij schrok zicht een ongeluk bij het zien van zijn bijna 200 kilogram zware lichaam, en besloot er wat aan te doen. Hij sloot een weddenschap af met zijn vader dat hij het gewicht kon verliezen.

Na twee jaar werken aan een gezonde levensstijl, zonder fastfoodmaaltijden en twee liter cola per dag, is Matthew 107 kilo kwijt. Dat lukte ook door veel te hardlopen, wat al snel zijn favoriete sport werd.

Nu traint Matthew voor de marathon van New York. Hij hoopt mensen te vinden die hem willen sponseren, om zo geld op te halen voor een organisatie tegen Multiple Sclerose. Matthews moeder overleed aan die ongeneeslijke zenuwziekte.

Volgens Matthew hielp de herinnering aan zijn moeder hem om zo veel af te vallen. “Ik heb mijn kracht en doorzettingsvermogen van haar geërfd,”zegt hij. Na de marathon wil hij blijven lopen om gezond en op gewicht te blijven.

Zelf afvallen? Kies eerst het dieet dat bij u past! 


Share.

About Author

Comments are closed.