Beyoncé lanceert het 22-dagen dieet

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

00beyonce01Met de hulp van personal trainer Marcos Borges ontwikkelde Beyoncé een 22-daags eetpatroon, gebaseerd op haar eigen voedingsritueel. Dat betekent veganistische maaltijden, die ook nog eens organic en gluten- en sojavrij zijn. Idee erachter is dat het volgens Beyoncé 21 dagen duurt om slechte eetgewoontes af te leren.

Lees verder onder de advertentie


“We zijn allemaal op de hoogte van het belang van plantaardig voedsel, maar dikwijls zijn we vastgeroest in slechte eetgewoontes die onze gezondheid negatief beïnvloeden,” vertelt Beyoncés personal trainer. “Dit programma maakt het makkelijker om nieuwe en goede gewoontes aan te leren door gezond én lekker voedsel te leveren.”

Beyoncé bebon haar veganistische levensstijl in 2013. De aanleiding van hun dieet was een weddenschap tussen Jay Z en een vriend die hem uitdaagde om iedere dag een veganistisch ontbijt te nuttigen. Het beviel het koppel zo goed, dat ze besloten om het dieet vol te houden.

Op Instagram deelde Queen B haar veganistische maaltijden met haar enorme schare volgers, waaronder een veganistische versie van macaroni met kaassaus. Ook J. Lo is fan van een veganistisch dieet: “Je voelt je inderdaad beter,” meent Lopez. “Ik raad een veganistisch dieet zeker aan, je wordt iedere ochtend wakker met ontzettend veel energie!”


Share.

About Author

Comments are closed.