Kies eerst het dieet dat bij u past: alle mogelijkheden op een rijtje!

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

00kiesHoe val je af? Het principe is heel simpel: door meer te bewegen en/of door minder te eten val je af. Maar de praktijk is een stuk weerbarstiger dan de theorie. Wetenschappelijk bekeken val je af door een calorietekort, als je meer calorieën verbrandt dan dat je binnenkrijgt val je af. Een kilo vet is ongeveer 8.000 calorieën. Dus je moet 8.000 calorieën meer verbranden dan dat je binnenkrijgt om een vet kilo kwijt te raken. Hoe doe je dat? Dat kan op, zoals je hieronder ziet, op verschillende manieren. TIP: of je kampt met overgewicht weet je als je je BMI bepaald hebt. HIER kan je je persoonlijk BMI, wat staat voor Body Mass Index, snel berekenen.  

Lees verder onder de advertentie


Afvallen met maaltijdvervangers? 

In combinatie met groente en fruit zijn maaltijdvervangers een verantwoorde keuze als vermageren en op gewicht blijven met gewone voeding moeilijk is. Dat zegt het Nederlandse Voedingscentrum. Uit onderzoek is gebleken dat mensen met behulp van maaltijdvervangers meer afvallen en beter op gewicht blijven dan met een ‘gewone’, energiebeperkte voeding.

Klik voor de MAALTIJDVERVANGER TOP10

Afvallen met een dieetboek?

Kies jij om af te vallen met een dieetboek? Dat kan een goede keuze zijn, want een dieetboek is alleen al praktisch voor gezonde recepten die er in staan.  De woorden van de schrijver, vaak ook ervaringsdeskundige, kunnen bovendien zo inspirerend en verhelderend zijn dat ze je aansporen om het dieet ook vol te houden.

Klik voor de DIEETBOEK TOP10

Afvallen met een op uw persoonlijke situatie afgestemd dieet?

Wilt u bij het afvallen een stok(je) achter deur. Kies dan voor een PRIVEDIEET, de methode waarbij thuis of buiten de deur in contact blijft met uw persoonlijk consulente, die nauwkeurig in de gaten houdt of u zich aan het programma houdt en op de goede weg blijft om uw streefgewicht te bereiken!

Dit is de PRIVEDIEET TOP10

Afvallen met Voedingssupplementen?

Afvallen met voedingssupplementen hebben duidelijke meerwaarde tijdens het afvallen. Die meerwaarde is een een betere opname van het door het lichaam van voedingsstoffen die in de voedingssupplementen zijn verwerkt. Hierdoor ontstaat een betere verbranding en dus meer energie met als belangrijk extra een snellere vetverbranding.

Klik voor de VOEDINGSSUPPLEMENTEN TOP10 

Afvallen met shakes?

Afvallen is voor niemand gemakkelijk. Zeker als je meer dan 5 kilo wilt afvallen, is doorzettingsvermogen een noodzaak. Ook een shake dieet vraagt inzet, maar het resultaat van bijna dagelijks gewichtsverlies maakt natuurlijk een hoop goed. Dus: wie geen echt dieet wil volgen, maar op gewicht wil blijven of slechts snel een paar kilo wil afvallen, kan er voor kiezen het ontbijt en/of lunch te vervangen door een shake.

Dit is de SHAKE TOP5!

Afvallen met Detox?

Dieeten zijn vaak gebaseerd op het minderen van voeding. Met detoxen sluit je voedingsmiddelen uit die te zwaar voor je lichaam zijn om te verteren. Je eet alleen voedingsmiddelen die je lichaam geen kwaad doen. En van de voedingsmiddelen die je wel mag, kun je zoveel eten als je wilt. Veel mensen vallen af van detoxen maar het voornaamste is dat je je er fitter door voelt en vaak ook nog eens een mooiere huid door krijgt.

Dit is de DETOX TOP5:

Afvallen met Afslankgel?

Afslankgel is een product waarmee u snel zou kunnen afslanken! U wilt snel een paar pondjes minder of u irriteert zich aan die lelijke cellulitis op uw benen? Dan is afslankgel dé ideale oplossing, want u verzorgt uw huid en verwent uw lichaam terwijl de afslank gel tegelijkertijd zorgt voor een strakkere en mooiere huid.

Dit is AFSLANKGEL TOP5

Afvallen op doktersrecept

Hierbij is een recept vereist. Bijvoorbeeld als u wilt afslnaken met Xenical, een geneesmiddel dat wordt voorgeschreven als u last heeft van overgewicht (obesitas). Het is werkzaam in het spijsverteringsstelsel. Dit kunt u verkrijgen van van een onafhankelijke arts via Dokteronline.

Geïnteresseerd in Xenical? Klik! 

 


Share.

About Author

Comments are closed.