Afslanken? Probeer koffie met boter

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

Miranda Kerr doet een lepel kokosolie door haar groene thee omdat je dan minder snel honger zou krijgen, maar Dave Asprey gaat nog een stap verder. Hij doet twee schepjes boter door zijn ‘Bulletproof’ koffie. ‘Geeft je energie en je valt ervan af’, aldus de Amerikaan. maar echt lekker ziet het er niet uit op de foto…

Lees verder onder de advertentie


00koffieboeterKoffie geeft je een tijdelijke energiepiek, maar zorgt vaak meteen daarna ook weer voor een dip. En dat is de schuld van de toxines in normale koffie, meent Dave Asprey, die onder de naam ‘Bulletproof’ zijn eigen toxinevrije koffie maakte. Zijn organische koffie zou je niet alleen behoeden voor een energiedip, ook de zin om te eten na een kop koffie zou minder worden.

Asprey geeft nog een tip voor een echte powerkoffie: doe twee eetlepels ‘goeie boter’ en een lepel extract van kokosolie door je organische koffie en eet je voor de rest van de ochtend niets, dan helpt dat om gewicht te verliezen. Het vet zorgt er voor dat je je voldaan voelt en het boterige koffiemengsel geeft je zes uur lang energie.


Share.

About Author

Comments are closed.