Chiline – Plaatselijke vetophoping en cellulitis verdwijnen

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

00frytoPlaatselijke vetophoping en cellulitis zijn zeer ongewenst, maar komen helaas vaak voor. Ze zorgen ervoor dat de huid en het figuur er niet zo uitzien als je graag wil. Hét middel om dit tegen te gaan is de Afslankgel Fyto-3D van Chiline. Deze gel bevat onder meer capsicum en verbrandt hardnekkig en plaatselijk vetweefsel. Hoe te gebruiken? Dagelijks de gel 1 à 2 maal op de te behandelen zone(s) aanbrengen en 1 minuut inmasseren met de massageroller in de verpakking. Te gebruiken tot het gewenste resultaat is behaald.

Lees verder onder de advertentie


Na het inmasseren ervaart u een warmtegevoel, soms vergezeld van een licht tintelend gevoel. Ook kan de huid tijdelijk rood worden. De intensiteit is afhankelijk van de individuele gevoeligheid. Deze reacties verdwijnen doorgaans binnen een half uur. In geval van overmatige roodheid van de huid, het product met koud water verwijderen.

TIP: Was uw handen en de massageroller zorgvuldig na gebruik en niet op het gelaat, ogen, slijmvliezen of een beschadigde huid gebruiken.

Laagste prijs op internet €29,95. U kunt Fyto-3D HIER bestellen


Share.

About Author

Comments are closed.