12 kilo afvallen: Gordon volgt veganistisch dieet om in trouwpak voor zijn droomhuwelijk te passen

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

Een veganistich dieet moet maken dat Gordon over drie maanden in zijn trouwpak past… Dat betekent minimaal 12 kilo afvallen voor de 49-jarige presentator die via een tv-programma op zoek naar de man van zijn dromen gaat.

Lees verder onder de advertentie


De entertainer vertelt in het AD dat hij momenteel een veganistisch dieet volgt waarbij geen alcohol, vis, vlees en zuivelproducten uit den boze zijn. “Ik ben al bijna 4 kilo kwijt in tien dagen. Ik heb het gevoel dat ik dagelijks een compleet maïsveld aan het eten ben.” Op eigen initiatief heeft hij ook koolhydraat bevattende producten uit zijn dagmenu geschrapt. “Ik eet helemaal clean, geen voorverpakte rommel en dus niks waar een barcode op staat.”

Ook is Gordon begonnen met kickboksen en fitnessen. “Ik voel me energiek en gemotiveerd”, schrijft hij op Facebook waar hij foto’s deelt van zijn verantwoorde maaltijden.

En dat allemaal voor zijn programma Gordon gaat trouwen….maar met wie waar geïnteresseerde mannen zich tot 1 augustus konden opgeven. Hoeveel aanmeldingen er binnen zijn is onbekend, maar Gordon vindt het allemaal reuzen spannend. “Als ik er nu aan denk breekt het zweet mij uit! Wie word straks ongevraagd de first man of showbizz naast mij? Wie durft het aan die stap te zetten en is bereid zijn leven met mij te delen? Wie temt dit beest en heeft zoveel liefde in oprechtheid en warmte dat niets de liefde in de weg staat?”, zet hij tegen de krant.

De uitzendingen van het programma beginnen op 26 oktober. Het droomhuwelijk vindt plaats op een droomlocatie in Zuid-Afrika is op 21 december te zien.


Share.

About Author

Comments are closed.