Rens Kroes kiest voor happy en healthy lifestyle.

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

00rensIn Powerfood presenteert Rens Kroes, inderdaad het zusje van topmodel Doutzen, haar favoriete recepten met verantwoorde ingrediënten voor een happy en healthy lifestyle.

Lees verder onder de advertentie


Zoals de talloze lezers van haar columns en blogs wel weten, staat bij Rens Kroes het genieten van het leven centraal. Een avondje feesten of een lekker stuk taart maakt je happy en is dus bijna een must! Zeker als je zelf een gezonde variant hebt gebakken. Gezond verwennen. Verwen jezelf met de juiste voeding! In Powerfood vind je deze gezonde varianten: van ontbijtje tot smoothie-to-go en van salade tot snack: alles even lekker, healthy, en gemakkelijk om te maken. Daarnaast geven praktische schema´s aan waarom een ingrediënt zo gezond is, of wat je moet eten als je bijvoorbeeld sterkere nagels, glanzend haar of een stralende huid wilt. 

Al op jonge leeftijd kreeg Rens Kroes een passie voor gezonde voeding. Haar grootvader was de eerste biologische boer van Friesland en haar oma was een kruidenvrouw. Haar moeder werd voedingsdeskundige en nu Rens studeert voor voedingsdeskundige en hormoontrainer, en adviseert mensen in het aanpassen van hun lifestyle en voedingspatroon. Prijs €19,95 en u het boek van Rens Kroes HIER bestellen


Share.

About Author

Comments are closed.