Koningin Maxima en Rita Verdonk delen afslankgeheim!

0

LIKE op Facebook en blijf altijd op je ideale gewicht!

Wat hebben Koningin Maxima en politica Rita Verdonk gemeen? De manier waarop zij op gewicht blijven! Rita Verdonk viel met de methode 20 kilo af en Maxima kan eten wat zij wil zonder aan te komen…

Lees verder onder de advertentie


Hoe doet Koningin Maxima dat toch? Al die etentjes, recepties, staatsbezoeken, buitenlandse reisjes met Koning Willem-Alexander en desondanks geen kilootje aankomen? Máxima’s geheim? Een kliniek voor gewichtsbeheersing in Den Haag! De 43-jarige Koningin, gek op lekker eten, maar ook verknocht aan haar slanke lijn, is er al jaren kind aan huis!

Máxima spoedt zich voor ‘bijstand’ naar de afslankkliniek. Daar wacht haar, zoals elke cliënt, puur persoonlijke en professionele begeleiding. De Koningin heeft haar eigen coach, die haar helpt op gewicht te blijven.

Prinses Máxima blijft al jaren op gewicht dankzij de New Figure-methode en komt al jaren over de vloer bij een kliniek in Den Haag die met deze methode werkt. Ze werd er zelfs door weekblad Privé gefotografeerd toen zijn naar buiten kwam, maar de mediacode verbood plaatsing van die foto. Daarop maakte het weekblad een fotomontage…

00verdonkEn net als Maxima blijft ook politica Rita Verdonk zo op haar streefgewicht, dat zij onlangs bereikte na 20 kilo te zijn afgevallen. Met haar nieuwe manier van afvallen en nu dus op gewicht blijven is Rita dan ook dolblij, want in een ver verleden probeerde ze zelf de kilootjes er af te krijgen met als resultaat dat ze vlak voor haar eerste kamerdebat pardoes flauw viel en met een ambulance afgevoerd moest worden!

Hoe de afslankformule van Maxima en Rita werkt?

Afvallen doen ze in 4 stappen. De stappen waaruit de afslankbehandeling bestaat zijn kennismaking, afvallen, reïntegratieproces en duurzaam uw streefgewicht behouden.

Afvallen volgens de NewFigure-methode kan ook online! Klik!


Deel op

Over de schrijver

Reageren niet mogelijk